MENU

De watersportvereniging Lelystadhaven is in 1993 opgericht als een vereniging van een aantal ligplaatshouders in de Jachthaven van Lelystad Haven. In aanvang waren vrijwel alle leden toerzeilers, maar sinds 2002 hebben we een zeer actief wedstrijdcircuit. De vereniging organiseert dan ook verschillende evenementen zodat er voor ieder wat wils is.
De evenementen worden door leden van de vereniging en het bestuur georganiseerd vanuit de Jachthaven Lelystad haven die ons faciliteert met professionele ondersteuning zoals het inzetten van de rib en het uitzetten van wedstrijdboeien bij wedstrijdevenementen.

Vanaf het voorjaar 2010 zetelt de vereniging in de gezellige Yachtclub Lelystadhaven voorzien van alle faciliteiten voor gezellige clubbijeenkomsten zoals lezingen in de wintermaanden. In de kalender vindt u de activiteiten van aankomende maanden.

 
Lid watersportverbond

Watersportvereniging Lelystadhaven is aangesloten bij het Watersportverbond onder nummer 593. Met uw lidmaatschap van watersportvereniging Lelystad haven bent u ook automatisch lid van het Watersportverbond. Uw lidmaatschap geeft u daarmee toegang tot alle faciliteiten van het watersportverbond, zoals de mogelijkheid tot het aanvragen van een meetbrief.

 
Lid worden?

U kunt zich via de website aanmelden als lid. U krijgt dan een rekening per email of desgewenst per post. De contributie wordt jaarlijks op de algemene ledenvergadering vastgesteld en bedraagt op dit moment 70,00 per jaar. Voor deelname aan evenementen betaalt u vooraf per evenement.

Bestuur:

Het bestuur bestaat uit 6 enthousiaste leden.

Voorzitter  

Petra Lindenborn

 
Secretaris en ledeninformatie  

Marjolein Brandt

 
 Penningmeester
 

Martin Oldenhof

 
Overige bestuursleden  
Joost Lindenborn  
Mariëlle van der Starre  
Pieter Parie