Wedstrijden

Wedstrijdzeilen in lelystad haven

In 2016 organiseren we een seizoenvullend programma van clubwedstrijden.
Vanaf de 1e woensdag in mei kun je deelnemen aan de inmiddels bekende woensdagavond cup (kortweg WA-cup).

Naast de woensdagavondcup organiseren we bij voldoende deelname ook de WVL de 5-uurs en de Lelystad Regatta. De overall winnaar van deze evenementen mag zich de clubkampioen van de watersportvereniging Lelystad Haven noemen. Uiteraard moet hij of zij daarvoor wel lid zijn van de vereniging!. De Lelystad Regatta is een 2-daagse wedstrijd georganiseerd in samenwerking met de WV Lelystad. Deelname aan dit evenement staat ook open voor niet leden.
In de winter is er voor de fanatieke zeiler de mogelijkheid om maandelijks een wedstrijd te varen. Dit gebeurt onder de noemer: coldhanded cup. Deze wedstrijden worden gehouden op het markermeer. Kijk voor meer informatie onder evenementen/wedstrijden/coldhanded.
Heel houden, geen gezeur en een hoop lol staat voorop bij al deze wedstrijden. Beginnende (wedstrijd-) zeilers zijn meer dan welkom.


DISCLAIMER!
Deelname aan de evenementen van de WSV Lelystad Haven geschiedt geheel voor eigen risico van de deelnemer. De WSV Lelystad Haven en/of haar bestuur sluit hiermee alle verantwoordelijkheid voor schade of letsel aan boot of deelnemer uit.

Het besluit om al dan niet deel te nemen aan evenementen van de WSV Lelystad Haven is de verantwoordelijkheid van schipper en bemanning, danwel hun wettelijke vertegenwoordigers.